Processing...

Przygotowywanie i serwowanie typowych potraw

Poszczególne efekty uczenia się oraz kryteria weryfikacji ich osiągnięcia
Wyświetlone 1-11 z 11.
#Efekt uczenia się 
101. Przestrzega zasad BHP i HACCP w zakładzie gastronomicznym
202. Planuje proces produkcyjny potraw
303. Sporządza potrawy z jaj oraz wykorzystuje właściwości jaj
404. Sporządza potrawy z mięsa zwierząt rzeźnych, drobiu, ryb i owoców morza
505. Sporządza potrawy z mleka i jego przetworów
606. Sporządza potrawy z owoców
707. Sporządza potrawy z warzyw, ziemniaków, grzybów
808. Sporządza potrawy z zastosowaniem kasz
909. Sporządza potrawy z zastosowaniem mąki
1010. Sporządza zupy i sosy
1111. Stosuje receptury gastronomiczne oraz dobiera surowce

#
DataUżytkownik
Brak wyników.